Pohjalainen Valtuuskunta, PV, toimii pohjalaisten osakuntien –EPO:n, PPO:n ja VN:n – yhteistyöelimenä mm. harrastus- ja kulttuuritoiminnassa. Valtuuskunta kokoontuu Ostrobotnialla noin kerran kuussa.

PV järjestää yhteisiä tapahtumia pohjalaisten osakuntien jäsenille. Yhteispohjalaiset kerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Valtuuskunta hoitaa osakuntien tiloja Ostrobotnia-talossa ja muita yhteisiä asioita.

Yhteispohjalainen Ostrobotnia-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Kirjasto Ostrotnia-talon viidennessä kerroksessa tarjoaa kurssikirjoja. Alakerran Manala-ravintolassa on tarjolla opiskelijalounasta osakuntien jäsenille.

Pohjalaisilla osakunnilla on yhteensä n. 340 asuntolapaikkaa Helsingissä. PV järjestää vuosittain Pohjalaisen Osakunnan vuosipäivän 9.11. tienoilla Porthan-juhlan, joka on Helsingin vanhin akateeminen vuosijuhla.

Viimeisimmät tiedotteet

Ota yhteyttä

Ottaaksesi yhteyttä valtuuskuntaan teet sen parhaiten kirjoittamalla sähköpostia tai soittamalla jollekin valtuuskunnan virkailijalle, kuten puheenjohtajalle. Jos haluat tiedustella osakuntatiloihin liittyviä asioita, lue ensin sivu tilat. Kaikki valtuuskunnan jäsenet ovat tavoitettavissa sähköpostitse osoitteella p-v@helsinki.fi.

Parhaiten verkossa pysyt ajan tasalla seuraamalla Pohjalaisen Valtuuskunnan ryhmää Facebookissa.

© Copyright – Pohjalainen valtuuskunta – Österbottniska delegationen