Ravintola Manala

Ostrobotnia-talon katutason Manala-ravintolassa on tarjolla monenlaisia etuja osakuntien (EPO, PPO, VN) jäsenille. Alennusten saamiseksi sinulla tulee olla opiskelijakortti ja oikean vuoden osakuntatarra. Manalan lounaslista löytyy ravintolan sivuilta.

Manala

Opiskelijalounas

Osakuntalaiset saavat Manalasta lounasta alennettuun hintaan. Lisäksi jäsenet voivat noutaa osakuntien toimistoista lisäalennukseen oikeuttavia lippuja rajatun määrän lukukauden aikana. Jaettavien lounaslippujen määrästä päättää jokainen osakunta erikseen.

Lounas tilataan Manalan kassalta kello 10.30 ja 14.00 välisenä aikana. Tilausta tehtäessä on esitettävä opiskelijakortti, jossa on voimassa oleva osakuntatarra, sekä mahdollinen lounaslippu. Osakuntalaisten tulee istua lounaalla ns. baarin puolelle tiskin läheisyyteen. Lounaaseen sisältyy keitto tai salaatti, lämmin ruoka sekä jälkiruoka, jonka saa pyytämällä tiskiltä. Manalan henkilökunta avustaa ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin mielellään!

Osakuntalainen voi valita listalta itselleen 11,90€ maksavan annoksen ja maksaa siitä kuitenkin yhä vain 4€ lounaslipulla tai 6.20€ ilman lippua.

Viikonloppulounas

Lauantai- ja sunnuntai-iltapäiväisin klo 14-18 osakuntalaisille tarjoillaan Manalassa baarin puolella tiettyjä ruokia erikseen alennetuin hinnoin (6 €).

Muut ravintolan osakunta-alennukset

Joka päivä vuoden ympäri

  • Manalassa -20% à la carte-listan hinnoista klo 14.00-19.00
  • St. Urho’s Pubissa -20% ruoka-annosten hinnoista klo 15.00-22.00
  • Osakunta-olut 4,50€, osakunta-siideri ja -lonkero 5,50€, osakuntasalmari 3,50€ ja osakunta-Jaloviina 5,50€
  • osakuntatarralla varustettu opiskelijakortti täytyy esittää tilattaessa

Kysymyksiä, toivomuksia ja kommentteja ravintolan toiminnasta voit lähettää Pohjalaiselle Valtuuskunnalle osoitteeseen p-v(at)helsinki.fi