Ravintola Manala

Ostrobotnia-talon katutason Manala-ravintolassa on tarjolla monenlaisia etuja osakuntien (EPO, PPO, VN) jäsenille. Alennusten saamiseksi sinulla tulee olla opiskelijakortti ja oikean vuoden osakuntatarra. Manalan lounaslista löytyy ravintolan sivuilta.

Manala

Opiskelijalounas

Lounas tilataan Manalan kassalta kello 10.30 ja 14.00 välisenä aikana. Tilausta tehtäessä on esitettävä opiskelijakortti, jossa on voimassa oleva osakuntatarra. Tilauksen tekemisen yhteydessä tulee osakuntalaisen merkitä itsestään ruksi lounaslistaan. Osakuntalaisten tulee istua lounaalla ns. baarin puolelle tiskin läheisyyteen. Lounaaseen sisältyy keitto tai salaatti, lämmin ruoka sekä jälkiruoka, jonka saa pyytämällä tiskiltä. Osakuntalounas on saatavissa yliopiston opetusperiodien aikana sekä tenttiviikoilla, ja osakuntalainen voi hyödyntää osakuntalounasta 40 kertaa lukukauden aikana. Manalan henkilökunta avustaa ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin mielellään!

Alkaen 27.11.2017:

Osakuntalainen voi valita listalta itselleen joko 11,50€ tai 10,20€ maksavan annoksen ja maksaa siitä kuitenkin yhä vain 4€.

Viikonloppulounas

Lauantai- ja sunnuntai-iltapäiväisin klo 14-18 tarjoillaan Manalassa baarin puolella tiettyjä ruokia erikseen alennetuin hinnoin (6 €).

Muut ravintolan osakunta-alennukset

Joka päivä vuoden ympäri

  • Manalassa -20% à la carte-listan hinnoista klo 14.00-19.00
  • St. Urho’s Pubissa -20% ruoka-annosten hinnoista klo 15.00-22.00
  • Osakunta-olut 4,50€, osakunta-siideri ja -lonkero 5,50€, osakuntasalmari 3,50€ ja osakunta-Jaloviina 5,50€
  • osakuntatarralla varustettu opiskelijakortti täytyy esittää tilattaessa

Kysymyksiä, toivomuksia ja kommentteja ravintolan toiminnasta voit lähettää Pohjalaiselle Valtuuskunnalle osoitteeseen p-v(at)helsinki.fi