RAVINTOLA

Ostrobotnia-talon katutason Manala-ravintolassa on tarjolla monenlaisia etuja osakuntien (EPO, PPO, VN) jäsenille. Alennusten saamiseksi sinulla tulee olla opiskelijakortti ja oikean vuoden osakuntatarra. Manalan lounaslista löytyy ravintolan sivuilta.

Manala

Osakuntalounas

Lounas tilataan Manalan kassalta kello 11.00 ja 14.00 välisenä aikana. Tilausta tehtäessä on esitettävä opiskelijakortti, jossa on voimassa oleva osakuntatarra. Osakuntalaisten tulee istua lounaalla ns. baarin puolelle tiskin läheisyyteen. Lounaaseen sisälty salaattibuffet ja lämmin ruoka. Manalan henkilökunta avustaa ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin mielellään!

Viikonloppulounas

Lauantai- ja sunnuntai-iltapäiväisin klo 14-18 tarjoillaan Manalassa baarin puolella tiettyjä ruokia erikseen alennetuin hinnoin (7,50 €).

Lounasliput

Osakunnat tukevat osakuntalounasta omasta budjetistaan lounaslipuilla, joiden arvo on 2,50 €, joten 7,50 € kustantavan osakuntalounaan voit saada peräti hintaan 5,00€. Osakuntien käytänteet ovat seuraavanlaiset:

EPO: Jokaiselle Osakunnan jäsenelle jaetaan 20 lounaslippua lukukaudessa ja koko lukukauden liput saa noutaa kerralla Osakunnan toimistolta päivystysaikoina. Osakunnan aktiiveille lounaslippuja jaetaan 40 kappaletta lukukaudessa. Osakunnan aktiiveiksi lasketaan kaikki Osakunnan virkailijat, toimikuntien ja valiokuntien jäsenet sekä Osakunnan kerhojen virkailijat.

VN: 

PPO: Lounasliput saadaan hakemalla lounaslippuetuutta erillisellä hakemuksella Osakunnalta. Lounaslippuja voi noutaa osakunnan toimistosta 10/jäsen/kuukausi, kuitenkin hakemalla 3 yhdellä kertaa. Fuksit saavat liittyessään 3 lippua. 

Muut etuudet

 
Ravintola Manala
  • Lounas lounasaikoina arkisin ma-pe.  5€ lounaslipulla tai 7.50€ ilman lippua
  • Viikonloppulounas la-su. 5€ osakunnan myöntämällä lounaslipulla tai 7.50€ ilman lippua (klo 18 asti)
  • à la carte-listan hinnoista -20% klo 14.00-22.00     
  • Iso limsa 3,50€, osakunta-olut 4,50€, osakunta-siideri ja -lonkero 5,50€, osakuntasalmari 3,50€ ja osakunta-Jaloviina 5,50€
 

St. Urho’s Pub

  • Ruoka-annosten hinnoista -20% klo 15.00-22.00
  • St. Urho’s Pubissa -20% hanatuotteista