Kerhot

Pohjalaisen Valtuuskunnan alaisena toimivat tällä hetkellä seuraavat kerhot:

YPPELI

Yhteispohjalainen Lautapelikerho on Pohjalaisen Valtuuskunnan alainen kerho, jonka tarkoituksena on tukea pohjalaisten osakuntien – EPO, PPO ja VN – jäseniä lautapeliharrastuksessa sen kaikissa muodoissa.

Kerho kokoontuu kahdesta neljään kertaan kuukaudessa Ostrobotnialle pelailemaan legendaarisia klassikoita ja eeppisiä uutuuksia, ja järjestää innokkaasti ajankohtaisia teematapahtumia. YPPELI:n fb-ryhmä toimii kerhon keskustelukenttänä ja apuna tiedottamisessa, mutta virallinen tiedotuskanava on sähköpostilista.

Mikäli haluat mukaan kerhon toimintaan tai ihmettelet muuten vain – ota yhteyttä johonkin kerhon virkailijoista!

Pohjalaisten Osakuntien Laulajat

polMaailman parhaan yhteispohjalaisen akateemisen sekakuoron, Pohjalaisten Osakuntien Laulajien harjoitukset maanantaisin klo 18 Juhlasalissa, Töölönkatu 3 A 5 krs. Toivomme kuorolaisilta ns. nuottikorvaa ja etupäässä tervettä äänenkäyttöä. Joidenkin nuottien tunteminen helpottaa elämää. Miespuoliset ääntelijät ovat erityisesti toivomuslistalla. Laulajille tarjoamme etupäässä Pohojanmaan sisä-, mutta myös ulkopuolelta olevien ihmisten seuraa, matkailua, esiintymisiä kaikissa medioissa, laulamisen tekniikan ohjausta, nousujohteista taiteellista kehitystä, pohjalaista rempseyttä ja laulamisen r(i)emua, Aarteen (Joutsenvirta, Iso-Joen poika, Akatemian sälli).

POL:n kotisivut

Pohjalaisten Tanssikerho

Jos tanssiminen kiinnostaa, mutta et ole vielä uskaltanut tai muuten vain ehtinyt opettelemaan, tai osaat jo hieman tanssia, mutta kaipaat lisäoppia ja maailmanmukavimpien tanssivien ihmisten seuraa, on Pohjalaisten tanssikerho juuri Sinua varten. Täällä voit kehittää tanssitaitojasi erinomaisten opettajien opastuksella ja tutustua lähietäisyydeltä muihin tanssiviin pohjalaisiin. Omaa paria et välttämättä tarvitse, mutta voit ilomielin kaapata kaverisi mukaan, jos se ei väkivaltaa vaadi.

Tanssikerho harjoittelee tiistaisin kahdessa vuorossa: ensin alkeiskurssilaiset ja sitten jo hieman edistyneet. Opetussuunnitelmassa on mm. jive, hidas valssi, tango, one-step/fox, cha cha ja samba. Teemme myös excuja tanssipaikkoihin.

Lisätietoja ja kurssien alkamisajat saat vaikkapa osakuntien ilmoitustaululta, sähköpostilistoilta tai netistä.

Tanssikerhon kotisivut

Österbottniska Översättningsklubben (ÖÖK)

Österbottniska Översättningsklubbens syfte är att genom sin verksamhet främja kontakten mellan de tre österbottniska nationerna på nationsmedlemsnivå. Klubbens mål är att skapa en informell och avslappnad miljö över nations- och språkgränserna med aktiviteter som på ett naturligt sätt sammanbinder de tre nationernas medlemmar. Klubben försöker även aktivt uppräthålla internationella kontakter genom att ingå vänskapsavtal med likasinnade klubbar i andra länder. Verksamheten baserar sig på regelbundna klubbmöten samt aktivitetskvällar och fester med diverse teman.

Kolla in vår hemsida, joina epostlistan, kom med på nåt möte och var med i galenskapen!

ÖÖK:s FB-sida