Yleistä kursseista

Järjestämme alkeiskurssin kiertävällä parinvaihdolla (et tarvitse omaa paria, pari vaihtuu jatkuvasti tunnin aikana) ja oman parin kanssa. Alkeisjatko- ja jatkokurssilla on käytössä kiertävä parinvaihto. Kurssimme ovat tarkoitettuja ensisijaisesti opiskelijoille ja Pohjalaisten osakuntien jäsenille. Kursseille voi osallistua myös, vaikket enää olisikaan opiskelija. Toistaiseksi kaikki halukkaat ovat aina päässeet tanssimaan. Kuhunkin kurssiin sisältyy 14 opetuskertaa.

Kaikkia kurssilaisia kehotetaan liittymään tanssikerhon sähköpostilistalle tanssi-kerho (ät) helsinki . fi. Ohjeet liittymiseen (ja listalta poistumiseen) löydät täältä. Listan kautta tiedotetaan mm. mahdollisista muutoksista kurssien aikatauluihin! Muita kerholaisia ja vapaampaa tanssikeskustelua löydät myös kerhon Facebook-ryhmästä Pohjalaisten Tanssikerho.

Lyhyistä tiiviskursseista saat lisätietoa tapahtumat-sivultamme tai Facebookista.

Tanssilajien kalenteri ja kurssikuvaukset

Kurssit järjestetään tiistaisin 11.9.18 alkaen alla olevan alustavan ohjelman mukaisesti. Pieniä muutoksia tanssilajeihin ja ajankohtiin saattaa vielä tulla.

Opettajina toimivat tanssiopettajat Kimmo Luukkonen ja Marianne Krause.

Alkeet klo 17-18.30
Alkeet (oma pari) klo 18.30-20
Alkeisjatko klo 17-18.30
Jatko klo 18.30-20

ALKEET tai
ALKEET (OMA PARI)
ALKEISJATKO JATKO
11.9 Foksi Bugg Käden ali tanssit
lisää kuvioita
18.9 Foksi Bugg Tango/foksi
lisää kuvioita
25.9 Fusku Fusku Hidas valssi
2.10 Fusku Fusku Hidas valssi
9.10 Bugg Salsa Samba
16.10 Bugg Salsa Samba
23.10 Kertaus Kertaus Kertaus/Toive
30.10 Tango Foksi Polkka
6.11 EI TUNTEJA
13.11 Tango Foksi Polkka
20.11 Valssi Lindy hop Salsa
27.11 Valssi Lindy hop Salsa
4.12 Cha cha Rumba Kizomba
11.12 Cha cha Rumba Kizomba
18.12 Kertaus Kertaus Kertaus

Alkeiskurssi

Alkeiskurssille voi osallistua ilman minkäänlaista aiempaa tanssikokemusta ja tanssiharrastuksen voi aloittaa alkeiskurssin merkeissä joko keväällä tai syksyllä. Kurssilla opitaan perusteet tärkeimmistä ja käyttökelpoisimmista tanssilajeista. Näillä lajeilla pärjää niin tanssilavalla, häissä, karaokebaarissa kuin opiskelijabileiden diskossakin. Lisäksi kurssilla luodaan vahva pohja uusien tanssilajien opettelulle sekä omaehtoiselle luovalle irrottelulle tanssilattialla.

Alkeiskurssi oman parin kanssa

Alkeiskurssille voi osallistua myös oman parin kanssa. Kurssille voi osallistua ilman aiempaa tanssikokemusta ja tanssiharrastuksen voi aloittaa alkeiskurssin merkeissä joko keväällä tai syksyllä.

Alkeisjatko

Alkeisjatkokurssille voit osallistua alkeiskurssin käytyäsi tai hallitset perusaskeleet.

Jatkokurssi

Alkeisjatkokurssin käytyäsi tai muualla pidempää tanssittuasi voit siirtyä jatkokurssille, jossa opitaan lisää tanssilajeja ja -tekniikoita. Tahti jatkokurssilla on alkeisjatkokurssia nopeampi ja perusaskeleita tansseista ei kerrata. Poikkeuksena jatkokurssilla uutena tulevat lajit esim. Bachata. Syksyn ja kevään jatkokurssit ovat sisällöltään erilaiset. Jatkokursseilla riittää helposti oppimista ainakin koko vuodeksi!