Yleistä kursseista

Järjestämme alkeiskurssin kiertävällä parinvaihdolla (et tarvitse omaa paria, pari vaihtuu jatkuvasti tunnin aikana) ja oman parin kanssa. Alkeisjatko- ja jatkokurssilla on käytössä kiertävä parinvaihto. Kurssimme ovat tarkoitettuja ensisijaisesti opiskelijoille ja Pohjalaisten osakuntien jäsenille. Kursseille voi osallistua myös, vaikket enää olisikaan opiskelija. Toistaiseksi kaikki halukkaat ovat aina päässeet tanssimaan. Kuhunkin kurssiin sisältyy 14 opetuskertaa.

Kaikkia kurssilaisia kehotetaan liittymään tanssikerhon sähköpostilistalle tanssi-kerho (ät) helsinki . fi. Ohjeet liittymiseen (ja listalta poistumiseen) löydät täältä. Listan kautta tiedotetaan mm. mahdollisista muutoksista kurssien aikatauluihin! Muita kerholaisia ja vapaampaa tanssikeskustelua löydät myös kerhon Facebook-ryhmästä Pohjalaisten Tanssikerho.

Lyhyistä tiiviskursseista saat lisätietoa tapahtumat-sivultamme tai Facebookista.

Tanssilajien kalenteri ja kurssikuvaukset

Kurssit järjestetään tiistaisin 22.1.2019 alkaen alla olevan alustavan ohjelman mukaisesti. Pieniä muutoksia tanssilajeihin ja ajankohtiin saattaa vielä tulla.

Opettajina toimivat tanssiopettajat Kimmo Luukkonen ja Marianne Krause.

Alkeet klo 17-18.30
Alkeet (oma pari) klo 18.30-20
Alkeisjatko klo 17-18.30
Jatko klo 18.30-20

ALKEET tai
ALKEET (OMA PARI)
ALKEISJATKO JATKO
22.1 Foksi Bugg Käden ali tanssit
lisää kuvioita
29.1 Foksi Bugg Blues
-- EI TUNTEJA
12.2 Fusku Salsa Blues
-- EI TUNTEJA
26.2 Fusku Salsa Salsa
5.3 Bugg Hidas foksi Salsa
12.3 Bugg Hidas foksi Lisää kuvioita
suljettu ote
-- EI TUNTEJA
26.3 Kertaus Lavakansantanssit Bachata
2.4 Tango Cha cha Bachata
9.4 Tango Cha cha Hidas foksi
16.4 Valssi Fusku Hidas foksi
23.4 Valssi Fusku Humppa
30.4 Cha cha Tango Etenevä bugg
7.5 Cha cha Argentiinalainen
tango
Toivelaji
14.5 Kertaus/
Toiveet
Argentiinalainen
tango/
Toiveet
Toivelaji
21.5 Tiivari Tiivari Tiivari
28.5.5 Tiivari Tiivari Tiivari


Alkeiskurssi

Alkeiskurssille voi osallistua ilman minkäänlaista aiempaa tanssikokemusta ja tanssiharrastuksen voi aloittaa alkeiskurssin merkeissä joko keväällä tai syksyllä. Kurssilla opitaan perusteet tärkeimmistä ja käyttökelpoisimmista tanssilajeista. Näillä lajeilla pärjää niin tanssilavalla, häissä, karaokebaarissa kuin opiskelijabileiden diskossakin. Lisäksi kurssilla luodaan vahva pohja uusien tanssilajien opettelulle sekä omaehtoiselle luovalle irrottelulle tanssilattialla.

Alkeiskurssi oman parin kanssa

Alkeiskurssille voi osallistua myös oman parin kanssa. Kurssille voi osallistua ilman aiempaa tanssikokemusta ja tanssiharrastuksen voi aloittaa alkeiskurssin merkeissä joko keväällä tai syksyllä.

Alkeisjatko

Alkeisjatkokurssille voit osallistua alkeiskurssin käytyäsi tai hallitset perusaskeleet.

Jatkokurssi

Alkeisjatkokurssin käytyäsi tai muualla pidempää tanssittuasi voit siirtyä jatkokurssille, jossa opitaan lisää tanssilajeja ja -tekniikoita. Tahti jatkokurssilla on alkeisjatkokurssia nopeampi ja perusaskeleita tansseista ei kerrata. Poikkeuksena jatkokurssilla uutena tulevat lajit esim. Bachata. Syksyn ja kevään jatkokurssit ovat sisällöltään erilaiset. Jatkokursseilla riittää helposti oppimista ainakin koko vuodeksi!