Heti vapaat

 

Pohjalaisten Osakuntien vapautuvat asunnot jaetaan aina voimassa olevien asuntojonojen mukaisesti. Vahvistettujen jonojen loputtua voidaan saapuneiden hakemusten perusteella asukkaat valita jonon ulkopuolelta. Vähintään toisen asukkaan tulee kuitenkin täyttää asumiskriteerit, eli olla päätoiminen opiskelija ja jonkin pohjalaisen osakunnan jäsen.

Tällä hetkellä meillä on vapaana kaksioita ja kolmioita (perhe-/kimppakämppiä) Vallilasta, Patolasta ja Tapulikaupungista. (päivitetty 7.4.2019)

Uudet hakemukset pääsevät heti mukaan vapaiden asuntojen jakoon. Etusijalla nyt vapaana oleviin asuntoihin ovat alla mainitut osakuntalaiset. HUOM! kaikki hakemukset kuitenkin huomioidaan!!!!


PPO (1 kpl) Vallila A-talo: oh + kk + 2x mh (57m2), Mäkelänrinne 5

Asunnon vuokrataso on 940 euroa/kk (sisältää vesi, sähkö, netti sekä pesutuvan ja saunan käyttöoikeuden).

Kohteen pohjapiirustus on oheisen linkin takana. Valokuvia on mahdollista saada varsinaisen asuntotarjouksen yhteydessä. Asunto sijaitsee pohjakerroksessa. Makuuhuoneiden ikkunat ovat osin rinteessä.

Kohde soveltuu pohjaratkaisultaan hyvin kaveriasunnoksi. Välillä asunnossa on asunut kolmekin kaverusta.

Lisätietoa kohteesta löydät ”Vallilan A-talo


EPO (1 kpl) ja PPO (1 kpl) Tapulikaupunki (Puistola) kaksio (59m2), Kämnerintie 7

Kaksioiden vuokratasot ovat 540 euroa/kk (sisältää vesi, netti sekä pesutuvan ja saunan käyttöoikeudet). Sähkösopimuksen jokainen vuokralainen tekee itse. Kohteen autopaikoista peritään erillinen maksu.

Vapaana olevat asunnot ovat 2. ja 4. kerroksesta. Kohde on 4 kerroksinen ja siinä ei ole hissiä. Asunnoista löytyy lasitetut parvekkeet. Toisen kerroksen asunnon pohjapiirustus on kuvan F mukainen (asunto 49). Neljännen kerroksen asunto on kuvan A mukainen.

Kohde soveltuu pohjaratkaisultaan hyvin kaveriasunnoksi. Asuntoa voi hakea myös yksin!

Lisätietoa kohteesta löydät ”Tapulikaupunki (Puistola)


PPO (1 kpl) Patola: 2h + tupakeittiö (60m2), Maapadontie 5

Kolmion vuokrataso on 555 euroa/kk (sisältää vesi, sähkö, netti sekä pesutuvan ja saunan käyttöoikeuden).

Vapaana oleva asunto sijaitsee 3. kerroksessa (max 4 kerrosta). Kohteessa ei ole hissiä. Kohteen pohjapiirustus löytyy nettisivuilla. Asunnossa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja suuri avara tupakeittiö, josta kulku lasitetulle parvekkeelle.

Kohde soveltuu pohjaratkaisultaan hyvin kaveriasunnoksi. Asuntoa voi hakea myös yksin!

Lisätietoa kohteesta löydät ”Patola


NYT KANNATTAA HAKEA ASUNTOA!!

Mikäli olet kiinnostunut ylläolevista kämpistä ota yhteyttä asuntosihteeriin.