Heti vapaat

 

Pohjalaisten Osakuntien vapautuvat asunnot jaetaan aina voimassa olevien asuntojonojen mukaisesti. Vahvistettujen jonojen loputtua voidaan saapuneiden hakemusten perusteella asukkaat valita jonon ulkopuolelta. Vähintään toisen asukkaan tulee kuitenkin täyttää asumiskriteerit, eli olla päätoiminen opiskelija ja jonkin pohjalaisen osakunnan jäsen.

Tällä hetkellä vapaana on Domman soluasunto, johon hakemuksia otetaan vastaan. Hakijan tulee olla Helsingin yliopiston opiskelija (26.7.2019)

EPO ja PPO: Kaksiojonot Patolan ja Puistolan kaksioihin ovat loppu tai ne ovat erittäin lyhyet. Uudet hakemukset huomioidaan heti, kun uusia vapautuvia asuntoja tulee tietoon (päivitetty 26.7.2019)


Vapaana oleva soluasunto Domus Academican B-talosta on haettavissa EPO:n tai PPO:n jäsenelle, joka on Helsingin yliopiston opiskelija.

Soluasunto sijaitsee 2 hengen soluhuoneistoissa, jonka koko on n. 39m2. Sopimus on määräaikainen 1.9.2019 - 31.8.2020. Määräajan jälkeen  asuntoon ei ole mahdollista jäädä asumaan.

Vuokrataso on noin 380 euroa / kk / hlö. Takuumaksu on 260 euroa.
Vuokra sisältää vesi, sähkö ja nettiyhteyden. Lisäksi talosta löytyy pesutupa, kuivaushuone ja sauna, joiden käyttö sisältyy myös vuokraan.

Tutustu lisäksi kohteeseen osakunnan nettisivuilla. http://pohjalaiset.fi/kamppa/kohteet/domma/


Yleismainos: Tapulikaupunki (Puistola) kaksio (59m2), Kämnerintie 7

Kaksioiden vuokratasot ovat 540 euroa/kk (sisältää vesi, netti sekä pesutuvan ja saunan käyttöoikeudet). Sähkösopimuksen jokainen vuokralainen tekee itse. Kohteen autopaikoista peritään erillinen maksu.

Pääosin asunnot sijaitsevat ylemmissä kerroksissa ja niissä on parveke. Kohde on 4 kerroksinen ja siinä ei ole hissiä.

Kohde soveltuu pohjaratkaisultaan hyvin kaveriasunnoksi. Asuntoa voi hakea myös yksin!

Pohjakuvat ja lisätietoa kohteesta löydät ”Tapulikaupunki (Puistola)


NYT KANNATTAA HAKEA ASUNTOA!!

Mikäli olet kiinnostunut ylläolevista kämpistä ota yhteyttä asuntosihteeriin.