SÖKER DU BOSTAD

De österbottniska nationerna har över 300 studentbostäder i Helsingfors. Som medlem i Vasa nation, Etelä-Pohjalainen Osakunta eller Pohjois-Pohjalainen Osakunta har du möjlighet att få en trivsam lägenhet till ett överkomligt pris. Allt från enrummare till familjebostäder står till buds.

Läs mer under webbportalens övriga flikar. 

Vasa nations bostadskö finns publicerad på dessa sidor och har även blivit utskickad på Vasa nations e-postlista. (uppdaterad 5.12.)

Bostadsbyrån är öppen onsdagar kl. 18.00 – 19.30, övriga tider enligt överenskommelse. Kolla kontaktuppgifter för detaljer. 

------------

Den sista ansökningsdagen är 15.3.2019

-----------

Kohteet

ÖD:s bostäder finns i Vallgård, Dammen och Stapelstaden (Parkstad) och har goda trafikförbindelser in till centrum. De flesta enrummarna finns i Vallgård. Lägenheterna på 17,5 kvadratmeter omfattar nästan hälften av alla bostäder. Familjebostäder finns i alla ovannämnda bostadsområden. Större bostäder, som också passar för kompisboende, finns huvudsakligen i Dammen och Parkstad. Varje höst förmedlar ÖD också några enrummare i Domus Academica till nya studerande. ÖD har inga cellbostäder.

Vallgård A
Ylioppilasasuntolasäätiö
Vallgård B och C
Kiinteistö Oy Osakunta
Dammen
Kiinteistö Oy Artti
Stapelstaden (Parkstad)
Kiinteistö Oy Kämnerintie 7
Domma
Domus Academica (B-talo)
Dammen Jorddammsvägen 2
Kiinteistö Oy Helsingin Maapadontie 2